Vinduespolering

Vi klarer din vinduespuds

Den professionelle vinduespudser kalder sit arbejde for vinduespolering. Vi både pudser og polerer og gør vinduerne skinnende rene. Når virksomheden har brug for en vinduespudser, er Dansk Kontor Rengøring ApS det rigtige valg. Vi har stor erfaring som vinduespudser, og vi er effektive og grundige.

Vi sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau i vores arbejde, og vi yder altid god service for vores kunder. Vi arbejder året rundt, og vi servicerer store såvel som mindre kunder i både Glostrup, Hillerød og Roskilde.

Vi tilbyder professionel vinduespolering

For at opnå det bedste resultat af en vinduespolering skal din vinduespudser først og fremmest være erfaren og omhyggelig med sit arbejde. Samtidig er det nødvendigt at have de rigtige redskaber.

Vi anvender systemet AquAclean, et højteknologisk filtersystem, hvor almindeligt vand renses totalt og bliver til et effektivt rengøringsmiddel.​

Vores vinduespudsning er derfor miljøvenlig, da vi ikke anvender kemikalier, og da vi desuden benytter teleskopstænger, kan vi udføre vinduespolering i helt op til 22 meters højde uden brug af stiger eller lifte.

Lokal konkurrencedygtig vinduespudser

Vores redskaber og arbejdsmetode gør, at kunden kan regne med en meget effektiv vinduespudser, som både hurtigt og grundigt udfører vinduespolering i topklasse. At vi som vinduespudser er hurtige, betyder desuden, at omkostningerne holdes nede.

Vi er klart konkurrencedygtige på prisen. Vi udfører vinduespolering både ude og inde, vi efterlader altid skinnende rene ruder, og som en særlig service rengør vi desuden vinduesrammerne uden ekstra beregning.

Virksomhedens image forbedres af spejlblanke ruder, og for medarbejderne bidrager det til bedre arbejdsforhold.

Kontakt din vinduespudser for et tilbud på vinduespolering på telefon (+45) 44 97 32 02 eller e-mail info@dkrengoering.dk.​