Hovedrengøring

Vi klarer din hovedrengøring

Selv om en virksomheds lokaler holdes i orden og rene med løbende rengøringsservice, er det almindeligvis nødvendigt med en grundig hovedrengøring en gang om året. Overflader, som vi ikke er i berøring med, trænger også af og til, selv om de ikke ser snavsede ud.

En hovedrengøring består som udgangspunkt af en fuldstændig nedvaskning af alt i lokalerne. Det vil sige, at vægge, lofter, gardiner og alle øvrige overflader, som ikke indgår i den almindelige rengøringsservice, bliver vasket, renset, tørt af, pudset m.m. i overensstemmelse med materialernes karakter.

Større tidskrævende opgaver som særlig pleje af gulve og rensning af tæpper hører gerne ind under en hovedrengøring.

Stor erfaring med hovedrengøring

Vi foretager hovedrengøring for en lang række forskellige typer af virksomheder som f.eks. supermarkeder, byggemarkeder, ejendomsservice og skadeservice, og vores service omfatter en bred vifte af bygninger og lokaler som kontorbygninger, lagerhaller og møde- og konferenceområder.​

Vores erfaring med hovedrengøring af de mange forskellige lokaletyper sikrer vores kunder den bedst mulige service til enhver opgave. Vores materiel og vores produkter er målrettet den enkelte opgave, så vi kan løse opgaven både miljømæssigt og sikkerhedsmæssigt på et højt niveau.

Professionelle rengøringsfolk når det passer dig
Hovedrengøring foretages ofte som supplement til den daglige og ugentlige rengøringsservice. Af og til kan der opstå et akut behov for specialrengøring i forbindelse med flytning, ombygning eller skader.

Vi kan hurtigt rykke ud med tilstrækkeligt mandskab til at løse de særlige opgaver.

Kontakt os gerne på telefon ​(+45) 44 97 32 02 for en aftale om hovedrengøring, så opgaven kan løses i det tidsrum, som er mest optimalt for virksomheden.​ Du kan også kontakte os på e-mail info@dkrengoering.dk.​