Tæpperengøring

Vi klarer din tæpperengøring

​Er der kommet pletter på tæpperne, og trænger de derfor til at blive renset? Så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder tæpperensning af alle slags gulvtæpper, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os.​

Professionel tæpperens med gode produkter

Hos Dansk Kontor Rengøring i Slangerup tilbyder vi blandt andet professionel tæpperens for kunder i Roskilde, Hillerød, Frederikssund og omegn.

For os er et godt samarbejde og en god dialog med vores kunder noget af det absolut vigtigste for, at vi kan sikre kunderne en god service på baggrund af gensidig tillid. Vi anvender kun de bedste produkter, så du er sikker på at få et resultat, du kan være tilfreds med.​​

Hvor meget koster tæpperensning?

Prisen for rensning af tæpper afhænger af, hvor mange tæpper der skal renses, og hvor store de er.

Ønsker du en pris, anbefaler vi derfor, at du kontakter os og fortæller om dit behov for rensning af tæpper, så vi på baggrund af dette kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel kontakte os på telefon (+45) 44 97 32 02, men du kan også altid skrive til vores e-mail info@dkrengoering.dk, hvis du foretrækker det i stedet for. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et prisoverslag på din tæpperens-opgave.