Ejendomsservice

Vi klarer ejendomsservice

Trappevask m.m. i hovedstadsområdet

Søger du professionel ejendomsservice til rengøring og vedligeholdelse af din erhvervsejendom? Så lad Dansk Kontor Rengøring stå for opgaven. Vi har mangeårig erfaring med alle former for ejendomsservice, såsom trappevask i ejendommen, hovedrengøring af fælles- og udearealer, fjernelse af ukrudt, klipning af hæk, samt fejning af fortove m.m. Vi tager os med andre ord af alt, hvad du har brug for, så din erhvervsejendom fremstår pæn og indbydende.

Skræddersyet ejendomsservice

Vi er fleksible og kan udføre de opgaver, som netop du og din virksomhed har brug for. Sammen har vi mulighed for at gennemgå dine behov og tilpasse ejendomsservicen. På den måde kan vi finde den mest optimale løsning. Hos Dansk Kontor Rengøring har vi en serviceminded tilgang til opgaverne. Det er vigtigt for os, at du som kunde altid kan regne med os og de aftaler, som vi i fællesskab laver.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores ejendomsservice, og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt os på tlf. (+45) 44 97 32 02 eller på mail info@dkrengoering.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.