Privat rengøring

Vi klarer din private rengøring

Hos Dansk Kontor Rengøring tilbyder vi privatrengøring i Glostrup, Hillerød og Roskilde.

Vi har mange års erfaring med rengøring hos private og har fokus på at levere høj kvalitet, så du får et skinnende rent hjem, hver gang vi har været på visit hos dig. Har du brug for hjælp til at gøre rent, giver vi gerne et tilbud på opgaven.

Der er mange åbenlyse fordele i at få udført privatrengøring af professionelle. Du slipper selv for at røre en finger. Du kan få mere tid til det, der giver dig værdi. Du er sikker på, at der bliver gjort ordentligt rent og så kan du få gjort det så ofte, du gerne vil til en god pris, da vi er tilskudsberettiget.​

Professionel privatrengøring, der gør en synlig forskel

Hvorfor bruge din værdifulde tid på at gøre rent, når du kan tilbringe mere tid sammen med din familie?

Vi kommer gerne forbi med jævne mellemrum og udfører privatrengøring hos dig. Om det er en gang om ugen, færre eller oftere er helt og aldeles op til dig og dine behov.

Vi medbringer selv alle materialer og rengøringsmidler, så du ikke selv skal stille noget til rådighed. Vi er her for at udfylde et behov om et rent hjem, hvilket er et ansvar, vi tager seriøst.

Du kan derfor altid regne med et flot resultat, da vi lever af tilfredse kunder, der sætter pris på vores arbejde.

Kontakt os for et tilbud på rengøring hos dig

Ønsker du et tilbud på privatrengøring? Kontakt os ganske uforpligtende for at høre mere om priser på telefon (+45) 44 07 32 02, eller skriv til os på info@dkrengoering.dk.