Kontorrengøring i Glostrup og Ballerup

Professionel kontorrengøring i Ballerup og Glostrup

Hos Dansk Kontor Rengøring tilbyder vi kontorrengøring til en bred vifte af virksomheder. Vi står til rådighed her i Slangerup for erhvervskunder, men også i Glostrup, Ballerup, Herlev og omegn, nyder kunder glæde af vores professionelle tilgang til kontorrengøringen.

Et rent og behageligt arbejdsmiljø og en arbejdsplads, der fremtræder ren og indbydende, er medvirkende til, at medarbejdere fungerer optimalt og kan koncentrere sig om det væsentlige på arbejdspladsen, nemlig at gøre det bedst mulige for dine kunder.

Væsentligt er det også, at kunder der besøger virksomheden, har og får det bedst mulige førstehåndsindtryk af omgivelserne.

Få et godt arbejdsmiljø med kontorrengøring

Vi sikrer, at betingelserne er optimale. Afhængig af opgavens omfang afsætter vi det nødvendige antal medarbejdere, der sikrer dig en rettidig og effektiv udførelse af din kontorrengøring.

Ring derfor trygt til vores rengøringsfirma snarest og aftal et besøg med en af vore kundekonsulenter.

Sammen med dig, fastlægger vi dit behov og i samme forbindelse fortælle dig om det øvrige udbytte, som du opnår ved et samarbejde med os​.

Kontakt os for et tilbud på kontorrengøring

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på rengøring, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 44 97 32 02​ eller skrive til vores e-mail info@dkrengoering.dk.