Kontorrengøring i Glostrup, Ballerup Roskilde, Nordsjælland og omegn

Professionel kontorrengøring i Ballerup, Glostrup og Storkøbenhavn

Hos Dansk Kontor Rengøring tilbyder vi kontorrengøring til en bred vifte af virksomheder. Vi står til rådighed her i Slangerup for erhvervskunder, men også i Glostrup, Ballerup, Herlev, Roskilde, Nordsjælland og omegn, nyder kunder glæde af vores professionelle tilgang til kontorrengøringen.

Et rent og behageligt arbejdsmiljø og en arbejdsplads, der fremtræder ren og indbydende, er medvirkende til, at medarbejdere fungerer optimalt og kan koncentrere sig om det væsentlige på arbejdspladsen, nemlig at gøre det bedst mulige for dine kunder.

Væsentligt er det også, at kunder der besøger virksomheden, har og får det bedst mulige førstehåndsindtryk af omgivelserne.

Få et godt arbejdsmiljø

Vi sikrer, at betingelserne er optimale. Afhængig af opgavens omfang afsætter vi det nødvendige antal medarbejdere, der sikrer dig en rettidig og effektiv udførelse af din kontorrengøring.

Kontakt os snarest og aftal et besøg med en af vores kundekonsulenter, hvor vi sammen kan fastlægge dit rengøringsbehov og informere dig om det øvrige udbytte, du kan opnå ved et samarbejde med os. Optimer dit arbejdsmiljø med professionel kontorrengøring. Vi kan bl.a. hjælpe med tæpperengøring, polishbehandling og vinduespolering.

Ring derfor trygt til vores rengøringsfirma snarest og aftal et besøg med en af vore kundekonsulenter.

Sammen med dig, fastlægger vi dit behov og i samme forbindelse fortælle dig om det øvrige udbytte, som du opnår ved et samarbejde med os​.

Kontakt os for et tilbud på kontorrengøring

Skal vi stå for din kontorrengøring i Ballerup, Glostrup eller omegn?
Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på rengøring, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 44 97 32 02​ eller skrive til vores e-mail info@dkrengoering.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din kontorrengøring.