Polishbehandling

Vi klarer din polishbehandling

Et smukt, velplejet og blankt gulv i virksomheden er til glæde for både medarbejdere og kunder. Dansk Kontor Rengøring tilbyder at give slidte gulve nyt liv og glans med en polishbehandling.

Inden vi udfører en polishbehandling, renser vi overfladen grundigt. Nogle gulvbelægninger kræver en effektiv opskuring for at fjerne gamle belægninger. Efter den grundige afrensning står gulvbelægningen igen som næsten ny – også selv om den måske er mange år gammel.

Slidstærk og vandafvisende polishbehandling

Polish sørger for, at gulvet igen skinner og får et smukt udseende. Mindst lige så vigtigt er det, at overfladen med polishbehandling bliver særdeles slidstærk og samtidig afvisende over for snavs og vand.

Når gulvet er behandlet med polish, tåler det mere trafik, og der slides på den tynde polish-film i stedet for på materialet under polishen.​

Når et gulv er polishbehandlet, er det meget nemmere at holde rent, og den daglige gulvrengøring bliver lettere.

Behandling af gulv tilbydes

Polishbehandling kan anvendes til flere typer gulvbelægning. Et særdeles fint og effektivt resultat kan opnås ved at lægge polish på linoleum.

​​Efter en grundig opskuring påføres et eller flere lag polish i forhold til, hvor stor en slidtage gulvet skal kunne modstå. Andre typer gulvbelægning, som kan genoplives kan være terrazzo og fliser.

Vi tilbyder også at rense gulvtæpper. En rensning af tæpper fjerner støv, snavs og pletter og sørger på den måde for et bedre indeklima.

For at fjerne statisk elektricitet fra tæppet, lægges en tynd hinde, som gør det mindre modtageligt for støv og forhindrer, at man får et lille stød, når man går på det.

Kontakt os og hør mere om vores polishbehandling på telefon (+45) 44 97 32 02​ eller e-mail info@dkrengoering.dk.​