Kontakt os på  

fb-f-logo__blue_50

Kontorrengøring med fokus på dine behov

Hos Dansk Kontor Rengøring tilbyder kontorrengøring til en bred vifte af virksomheder i blandt andet Slangerup, Hillerød, Frederikssund og omegn.

Et rent og behageligt arbejdsmiljø og en arbejdsplads, der fremtræder ren og indbydende, er medvirkende til, at medarbejdere fungerer optimalt og kan koncentrere sig om det væsentlige på arbejdspladsen, nemlig at gøre det bedst mulige for dine kunder.

Væsentligt er det også, at kunder der besøger virksomheden, har og får det bedst mulige førstehåndsindtryk af omgivelserne.

Vi sikrer, at betingelserne er optimale.

Afhængig af opgavens omfang afsætter vi det nødvendige antal medarbejdere, der sikrer dig en rettidig og effektiv udførelse af din kontorrengøring.

Ring derfor trygt til Dansk Kontor Rengøring snarest og aftal et besøg med en af vore kundekonsulenter.

Sammen med dig, fastlægger vi dit behov og i samme forbindelse fortælle dig om det øvrige udbytte, som du opnår ved et samarbejde med os​.

Kontakt os for en pris på kontorrengøring

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på rengøring, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 44 97 32 02eller skrive til vores e-mail info@dkrengoering.dk.

Dansk Kontor Rengøring Aps • CVR 16738581 • Hørup Skovvej 4 • 3550 Slangerup • Telefon: 44 97 32 02 • E-mail: info@dkrengoering.dk